VILLISILKKI

SILKKLAATUKANKAAT... SILKKIÄ, PITSIÄ, VILLAA, PELLAVAA...IÄ, PITSIÄ, VILLAA, PELLAVAA, HÄÄPUKU, HÄÄPUVUN TEETTÄMINEN, MORSIUSPUKU, ILTAPUKU, SILKKIKAUPPA HELSINKI, LAADUKKAITA KANKAITA

perjantai 25. helmikuuta 2011

Brokadia ja dupionsilkkiä

Suloisen keväistä kirjailtu brokadia ja dupionsilkkiä morsiuspukuihin, iltapukuihin, hameisiin, jakkuihin ja mekkoihin. Paljon eri värejä ja kuoseja.

Morsiamet; muistattehan Villisilkin hääpukuteemaillan 17.3., tarkemmat tiedot täällä.

maanantai 21. helmikuuta 2011

Kevään avainsana; väri!

Värit ovat avainasemassa kevään muodissa.

Ensimmäiset, ihanat keväiset silkit ja muut kankaaat kevään arki- ja juhla-asuihin ovat saapuneet. Saamme pitkin kevättä uusia toimituksia sesongin viimeisimmistä uutuuksista.

Tervetuloa tutustumaan!

Morsiamet; muistattehan Villisilkin hääpukuteemaillan 17.3., tarkemmat tiedot täällä.

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Teemailta - hääpuvun teettäminen

Villisilkki järjestää torstaina 17.3.2011 klo 18.00 morsiuspukuillan Helsingin liikkeessämme morsiamille ja kaasoille (olet tervetullut myös yksin tai kaason sijaan voit ottaa vaikka ystävän, siskon tai äidin mukaan).

Ompelija Merja Heiskanen kertoo hääpuvun teettämisestä, kangasvalinnoista, hääpukumalleista, morsiustrendeistä...

Tule kuuntelemaan Merjan vinkit ja tutustumaan laajaan morsiuskangasvalikoimaamme. Meiltä löydät pitsit, erilaiset silkit, kirjaillut ja jacquard-kankaat... Kaasoille, morsiamien ja sulhasten äideille sekä muulle juhlaväelle löytyy myös lukemattomia upeita kangasvaihtoehtoja Villisilkistä.

Teettämällä saa istuvan, mittojen mukaan tehdyn puvun eri vartalotyypeille. Taitava ompelija osaa tehdä puvun, joka imartelee kantajaansa, korostaa tämän parhaita puolia ja häivyttää mahdollisia ongelmakohtia. Toiveiden mukaan toteutettu, laatumateriaaleista tehty puku on  yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Hintakin on usein kilpailukykyinen vastaavien valmispukujen kanssa. 
Lisää hääpuvun teettämisestä voit lukea täältä.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä tuuli@villisilkki.fi tai 09-680 2337.

Tervetuloa!

keskiviikko 2. helmikuuta 2011