VILLISILKKI

SILKKLAATUKANKAAT... SILKKIÄ, PITSIÄ, VILLAA, PELLAVAA...IÄ, PITSIÄ, VILLAA, PELLAVAA, HÄÄPUKU, HÄÄPUVUN TEETTÄMINEN, MORSIUSPUKU, ILTAPUKU, SILKKIKAUPPA HELSINKI, LAADUKKAITA KANKAITA

tiistai 12. tammikuuta 2010

Hääpuvun teettäminen

Kuva Patrik Raski/Mennään Naimisiin-lehti


Täydellinen morsiuspuku on useimpien morsiamien unelmissa. Teettämällä puvun saat yksilöllisen, istuvan ja juuri sinulle toiveidesi mukaan tehdyn laadukkaista materiaaleista valmistetun hääpuvun, jonka hinta kilpailee monien valmispukujen kanssa.
Mennään naimisiin-lehdessä 1/2010 on artikkeli hääpuvun teettämisestä. 25-vuotias Saara voitti tammikuun 2009 Mennään naimisiin-messuilla arvonnan, jonka palkintona oli Villisilkin kankaista teetetty puku.

Saaran pitsillä somistetun silkkipuvun hinnaksi tuli kankaineen ja töineen 1076 EUR; kankaiden osuus (4,5 m dupionsilkkiä 48 EUR/m ja 0,)6 m pitsiä 350 EUR/m) oli 416 EUR, työn osuus Merja Heiskasen tekemänä 650 EUR.

Villisilkin valikoimista löydät upeita kankaita erimallisiin hääpukuihin; laskeutuvista krepeistä ja sifongeista ryhdikkäisiin silkkitafteihin, dupion- ja duchesse-silkkeihin valkoisen sävyissä ja värillisinä. Valikoimissa on myös runsaasti erityyppisiä pitsejä; seitinohuista pitseistä raskaampiin guipure-pitseihin.
 
Autamme mielellämme pukusi ideoinnissa.

Villisilkin valikoimista löytyvät myös kankaat kaasojen pukuihin ja muun juhlaväen asuihin.

p.s. 2012 hääpukutrendit täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti