VILLISILKKI

SILKKLAATUKANKAAT... SILKKIÄ, PITSIÄ, VILLAA, PELLAVAA...IÄ, PITSIÄ, VILLAA, PELLAVAA, HÄÄPUKU, HÄÄPUVUN TEETTÄMINEN, MORSIUSPUKU, ILTAPUKU, SILKKIKAUPPA HELSINKI, LAADUKKAITA KANKAITA

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Teemailta - hääpuvun teettäminen

Villisilkki järjestää torstaina 17.3.2011 klo 18.00 morsiuspukuillan Helsingin liikkeessämme morsiamille ja kaasoille (olet tervetullut myös yksin tai kaason sijaan voit ottaa vaikka ystävän, siskon tai äidin mukaan).

Ompelija Merja Heiskanen kertoo hääpuvun teettämisestä, kangasvalinnoista, hääpukumalleista, morsiustrendeistä...

Tule kuuntelemaan Merjan vinkit ja tutustumaan laajaan morsiuskangasvalikoimaamme. Meiltä löydät pitsit, erilaiset silkit, kirjaillut ja jacquard-kankaat... Kaasoille, morsiamien ja sulhasten äideille sekä muulle juhlaväelle löytyy myös lukemattomia upeita kangasvaihtoehtoja Villisilkistä.

Teettämällä saa istuvan, mittojen mukaan tehdyn puvun eri vartalotyypeille. Taitava ompelija osaa tehdä puvun, joka imartelee kantajaansa, korostaa tämän parhaita puolia ja häivyttää mahdollisia ongelmakohtia. Toiveiden mukaan toteutettu, laatumateriaaleista tehty puku on  yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Hintakin on usein kilpailukykyinen vastaavien valmispukujen kanssa. 
Lisää hääpuvun teettämisestä voit lukea täältä.

Ilmoittautumiset 13.3. mennessä tuuli@villisilkki.fi tai 09-680 2337.

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti